Albor Bouwservice                                                                                                     info@albor.nl

Badkamer en keukens, spac & stucwerk en kleinverbouw                                  06 - 87 33 74 15

 
 

Rolluiken

Een rolluik voor uw raam biedt vele voordelen: door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten in de winter, uw woning koel te houden in de zomer en verminderen ze overlast door straatlawaai. Daarnaast helpen ze u ongewenst bezoek buiten de deur te houden en kunt u -met de traploze bediening- zelf de lichtinval/toetreding van de zon regelen om uw interieur te beschermen tegen zonnestralen. Kortom: een veelzijdig product dat zal bijdragen aan het wooncomfort in uw huis.

Onze rolluiken zijn dubbelwandige hoogwaardige aluminium lamellen gevuld met een eerste klas PU-schuimvulling, waardoor de stabiliteit en zekerheid worden gegarandeerd, evenals een bijna geruisloze oprolling van het rolluik. De hoogwaardige kwaliteit van onze rolluiken staan garant voor een lange levensduur.

Bij de elektrisch bediende rolluiken maken we gebruik van o.a. Somfy motoren en Faher motoren.Somfy motoren zijn voorzien van een mechanische eindafstelling en staan bekend om zijn precieze instelling en geruisarme loop.

Neem vrijblijvend contact op, voor een passende offerte