Albor Bouwservice                                                                                                     info@albor.nl

Badkamer en keukens, spac & stucwerk en kleinverbouw                                  06 - 87 33 74 15

 
 

Partners

Albor Bouwservice en Kozijnen werkt enkel met kwalitatieve a-merk producten, welke veelal vallen onder de strengere Duitse normen.

 

Kunststof kozijnen:

Het hoofdproduct zelf: de kunststof kozijn. Wij werken hoofdzakelijk met de profielen van het merk Aluplast en Veka. Beiden topmerken en marktleiders van kunststof profielen.


Aluplast GMBH levert al vanaf 1982 profielen aan andere afnemers, heeft ruim 1200 mensen in dienst en heeft een omzet van 100 miljoen.

Veka bestaat al bijna 60 jaar en heeft ca. 5000 mensen in dienst en heeft een omzet van meer dan 1 miljard per jaar.

Beslag en sluitwerken:

Kunststof kozijnen zijn mooi en makkelijk w.b. onderhoud: maar hoe zit het met uw veiligheid c.q. inbraakwerendheid? Afhankelijk van het element worden uw kozijnen of deuren voorzien van hang en sluitwerk van respectievelijk Maco, Winkhaus of Gretsch Unitas. Bekende spelers op de markt behorende tot de top van beslag. Duitse degelijkheid, Duitse strenge normen, dus standaard Komo attest en CE markering. Minimaal ** SKG tot ***SKG mogelijk met anti kerntrek rosetten. Met deze producten voelt u zich, naast het gemak van niet meer hoeven te verven, daarom veilig in uw eigen privé omgeving.Hoppe is onze leverancier voor handgrepen op draaikiep elementen en op bijv. deurkrukken. Een zeer kwalitatief goed product met minimaal ** SKG.Beglazing:

Goed isolerende kunststof kozijnen zouden geen nut hebben als er geen glas inzit. Standaard krijgt u van ons de laatste generatie HR ++ beglazing, zodat de gehele renovatie u dus voorziet van isolerende kozijnen en glas. Een bekende glas leverancier is Saint Gobain. Een Frans bedrijf welke al ruim 400 jaar bestaat.  Een ander bedrijf die ons van HR ++ of HR +++ voorziet is Pilkington uit Engeland die al bijna 300 jaar glas produceert.