Albor Bouwservice                                                                                                     info@albor.nl

Badkamer en keukens, spac & stucwerk en kleinverbouw                                  06 - 87 33 74 15

 
 Albor Bouwservice en Kozijnen:

kwaliteit kunststof kozijnen voor een eerlijke prijs


Ontdek de vele voordelen van kunststof kozijnen

Zo’n 25% van de huizen in Nederland is voorzien van kunststof kozijnen, en dat percentage neemt alleen maar toe. Dat is niet zonder reden: kunststof kozijnen bieden ontzettend veel voordelen ten opzichte van houten of aluminium kozijnen. Of het nu gaat om een kunststof schuifdeur, een kunststof schuifpui, een tuindeur, een kunststof voordeur, een kunststof achterdeur of gewoon raamkozijnen; de vele voordelen van kunststof kozijnen zorgen ervoor dat de keuze snel gemaakt is.

Lage aanschafwaarde van kunststof kozijnen

De aanschafwaarde van kunststof in het algemeen ligt zo’n 10 tot 25% lager dan die van houten of aluminium kozijnen. Dat komt onder andere omdat kunststof makkelijk machinaal te bewerken is en de arbeidskosten daardoor lager zijn. Echter wordt er nog regelmatig " woekerwinsten " behaalt met de verkoop en de montage van kunststof kozijnen.

Bij Albor Kozijnen betaald u vaak nooit teveel! Of zoals we zeggen: financier niet de nieuwe bus of lease BMW van het bedrijf, het kan allemaal eerlijker!

Minder onderhoud door kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Albor Kozijnen vergen een stuk minder onderhoud dan een houten of aluminium variant. Een kunststof kozijn trekt minder snel vuil aan dan een kozijn van hout of aluminium en gaat daarvoor wel vijftig jaar mee. Dat is twee keer zo lang dan de levensduur van een houten kozijn!

Hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen

De isolatiewaarde van kunststof kozijnen is veel hoger dan houten of aluminium kozijnen. Daarnaast is de geluidwering van een kunststof kozijn een stuk beter. Deze is bovendien te verbeteren door de glasdikte aan te passen. U kunt ook kiezen voor extra geluidwerend glas dat in combinatie met kunststof kozijnen wat nog meer comfort biedt.

Veiliger wonen door kunststof kozijnen

Een kunststof raam, schuifdeur, schuifpui, voordeur of tuindeur is brandveilig. Dit komt doordat het kozijn niet ontvlambaar is en daardoor brandvertragend werkt. Het kozijn verkoolt, maar vat géén vlam. Bovendien zijn al onze kozijnen minimaal standaard voorzien van het SKG ** keurmerk. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen garandeert dat het systeem minimaal drie minuten inbraakwerend is, maar is verzekeringtechnisch ook erg nuttig

Een gepaste oplossing voor elke situatie

De mogelijkheden van de vormgeving en uitstraling van kunststof kozijnen zijn gelijk aan die van houten kozijnen en zelfs beter dan die van aluminium kozijnen. Kunststof kozijnen zijn namelijk te leveren met een verdiept profiel; in de volksmond ook wel renovatieprofiel of accent profiel genoemd. Dit verdiepte profiel zorgt ervoor dat het kozijn het aanzicht heeft van een traditioneel houten kozijn. Wanneer er daarbij ook nog gekozen wordt voor een verdiept profiel met houtnerf structuur dan is het kozijn niet meer van een houten kozijn te onderscheiden. Behalve in het onderhoud en de isolatiewaarde dan: dus alleen maatr in uw voordeel!

Albor kunststof kozijnen voor uw woning

Kunststof kozijnen zijn in elke maat en in elke kleursamenstelling beschikbaar, wat ze geschikt maakt voor alle typen woningen. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van kunststof kozijnen? Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan.